IF ONLY I COULD TURN BACK TIME!! ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

  Αν μπορούσες να ΄χες μία ευχή σίγουρα αυτή θα 'τανε να 'χες απεριόριστες ευχές! Ας αποκλείσουμε όμως αυτή την παγαποντιά που θα εξαγρίωνε όλα τα τζίνι της γης και ας περιοριστούμε σε μία! Να γίνω billionaire, να γκρεμοτσακιστεί η κακούργα που μου ΄φαγε το αγόρι , να κλείσουνε όλα τα σχολεία και τα πανεπιστήμια του κόσμου , να στραβωθεί ο Hugh Jackman και να κοιτάξει εμένα, να τρώω απεριόριστα και να μαι λεπτή σαν τη Victoria Beckham, είναι μερικές μόνο απο τις συνήθεις ευχές!

  Δεν λέω μακάρι να μου συνέβαινε κάποιο από τα παραπάνω καθόλου δε θα μου κακόπεφτε, αλλά αυτό που νοσταλγώ όλο και πιο πολύ τελευταία είναι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω....'Οχι μόνο σκεπτόμενη τα όσα λάθη έχω κάνει και το πόσο θα 'θελα να τα 'χα διαγράψει ή διορθώσει αλλά και για να ξαναζήσω τις υπέροχες εκείνες εποχές που ήμουνα μικρή, ξένοιαστη ,απονήρευτη και γεμάτη ενέργεια!

  Στο δημοτικό σε απασχολούνε άλλα πράγματα! Πώς θα πείσεις τη μαμά σου να σαφήσει να κάτσεις λίγο παραπάνω στο παρκάκι με τους φίλους σου, ποιος θα κερδίσει στο ποδόσφαιρο, πώς θα σουφρώσεις κάτι παραπάνω απτις τσέπες των γονιών σου( δραχμές τότε) προκειμένου να αγοράσεις πιο πολλά παγωτά και γαριδάκια!!! Τζάμπα σε κυνηγούσανε οι δικοί σου και σου φώναζαν οτι είναι ανθυγιεινά,ασχέτως αν αυτή η κακή πλην γευστικότατη συνήθεια πιθανόν σου έχει μείνει ως σήμερα.

  Άλλα όνειρα τότε! Πόσο ζήλευα τα αυτοκινητάκια που οδηγούσανε τα πλουσιόπαιδα από τη σειρά Carusel! Προσομοιώσεις αληθινών αυτοκινήτων αλλά ακόμα και τώρα λαχταρώ περισσότερο να πάρω ένα τέτοιο παρά ένα αληθινό, ενδεχομένως βέβαια να μην χωράω καν μέσα! Τι να πεις απωθημένο! Τι ωραία χρόνια τότε ,βγαίναμε έξω όπως να 'ναι, τρέχαμε , παίζαμε, γεμίζαμε μελανιές και μαλώναμε για το ποιος έχει τις πιο μεγάλες. Όσο για φάρσες ήμασταν κανονικά καταζητούμενοι στη γειτονιά!

  Πόσες σφαλιάρες είχα φάει από τις γειτόνισσες που ωρύονταν ότι τις κάναμε λούτσα με τα μπαλονάκια που σκάγανε με ορμή πάνω τους και πόσες φορές κάλεσαν την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας! Πιο γρήγορα και από τον Bolt έμαθα να τρέχω κάθε φορά που βαρούσα το κουδούνι κάποιου σπαστικού γεράκου ή κάποιας στριμμένης κυρίας! Παράτολμη ζωή αλλά άξιζε!! Τη ζούσαμε στο έπακρον και το διασκεδάζαμε!!

  Cinema στα Village, το πάτωμα γεμάτο popcorn κατά την έξοδο μας και η αίθουσα γεμάτη απο τις τσιρίδες και τα ξεφωνητά μας! Τι και αν μάταια προσπαθούσανε να μας κάνουνε να βγάλουμε τον σκασμό! Αυτό που'χε σκάσει μύτη τότε ήτανε η υπέρτατη ταινία όλων των εποχών,ο Τιτανικός! Πόσοι από μας δεν πήγανε να τη δούνε ξανά και ξανά και ξανά φεύγοντας πάντα με δάκρυα στα μάτια!! Και βέβαια το μεγάλο κεφάλαιο LUNA PARK!!! Ταψί, συγκρουόμενα ,τρένο φάντασμα και ο καημός πώς θα πάρουμε όσο πιο πολλές μάρκες γίνεται!

  Η δεκαετία του 90 ήτανε ορόσημο και για τη μουσική βιομηχανία! Και ποιος δεν έκανε το μπαμ τότε!! Βritney Spears, Spice Girls, Aqua, Backstreet Boys!! Tι μανία είχε ξεσπάσει για το ποια θα είναι ποια απτις Spice και πόσο είχαμε χορέψει όλα αυτά τα ποπ τραγούδια που γράψανε ιστορία και τα λατρεύουμε ως τώρα!
  Κάθε πέρσι και καλύτερα λέω εγώ σε όλους τους τομείς και αν η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο ώστε ένα ταξίδι στο φεγγάρι να αποτελεί πλέον ρουτίνα, γιατί δε δημιουργεί και μία μηχανή του χρόνου που να μας πηγαίνει στο παρελθόν ;

  Who knows ίσως σε κάποιους αιώνες από τώρα αυτό να γίνει εφικτό η ίσως και ποτέ! Πάντως και τι δε θα 'δινα να ξαναζούσα τα παιδικά μου χρόνια!! Δυστυχώς όμως ο χρόνος μόνο μπροστά πάει και η ζωή είναι μικρή so all we can do is LIVE IT TO THE VERY EDGE!!!

 take care
 Maro Wilde!!!

Σχόλια

  1. εχεις δικιο σε οσα λες και εγω θα ηθελα να γυρισω λιγο τον χρονο πισω.
    για την ακριβεια εγω θα ηθελα να σταματησει τωρα γτι τιποτα δεν ειναι σαν την φοιτητικη ζωη ναι μεν εχεις καποιες ευθυνες αλλα απο την αλλα εχεις ολα τα καλα.
    νιοτη.ελευθερια.διασκεδαση.
    οσο αναφορα το θεμα που λες εγω πιστευω πως καθε ηλικια εχει την γοητεια της και ας θελω να σταματησει ο χρονος στα εικοσι μου χρονια =] απλως πρεπει να ζεις την ζωη σου και με το παραπανω , να βαζεις στοχους , να ονειρευεσαι.αυτα ειναι τα πραγματα που σε κρατανε ζωντανο και ενεργητικο.
    αυταααα.
    xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις