Gabrielle Christian, το κορίτσι της διπλανής πόρτας ξεκλειδώνει τα μυστικά του Hollywood! Αποκλειστική συνέντευξη στη Maro Wilde!


Με συμμετοχές σε σειρές όπως το House, Csi Miami, Numbers, South of Nowhere και πολλές ακόμα και σε video clips όπως το “How to save a life” από τους The Fray και το “Remember Everything” από τους Five Finger Death Punch, η 27 χρονη Gabrielle Christian δεν έχει καμία σχέση με τους συχνά ρηχούς και ματαιόδοξους ανθρώπους, που κατακλύζουν τον χώρο του θεάματος. Με ξάφνιασε η προσήνεια, η ευγένεια και η απόλυτη ειλικρίνεια της • άλλωστε δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι άλλο από μία νεαρή ηθοποιό που χρησιμοποιεί τη δημοσιότητα της για να βοηθάει τους λιγότερο ευνοημένους από τη μοίρα. Η Gabrielle Christian δίνει μαθήματα ανθρωπιάς και καλής συμπεριφοράς, από τα οποία ελπίζω να παραδειγματιστούν πολλοί. Κρατήστε το όνομα της. Θα μας απασχολήσει πολύ τα επόμενα χρόνια!


Tυγχάνεις να είσαι από τα παιδιά που γεννιούνται ταλαντούχα. Στην τρυφερή ηλικία των τριών ετών εσύ έκανες ήδη μπαλέτο και μαθήματα χορού Jazz. Eνώ στα εννιά σου έπαιξες στο πρώτο σου μιούζικαλ  το “Τhe Wiz” .Eίχες τον ρυθμό μέσα σου και τη φιλοδοξία να βρίσκεσαι στο προσκήνιο από μόνη σου ή επρόκειτο για μία κατεύθυνση που η μητέρα σου σε βοήθησε να ακολουθήσεις ;

Ήταν περισσότερο δικό μου πάθος και η μαμά μου μπόρεσε να με βοηθήσει. Ήταν εκείνη που με πήγαινε με το αμάξι όπου χρειαζόταν, εκείνη που ήταν πάντα εκεί για μένα. Την περίοδο εκείνη ήταν σπίτι και έτσι είχε τον χρόνο να με πηγαίνει όπου έπρεπε να βρίσκομαι. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί αν δεν το έκανε δεν θα είχα τρόπο να πάω, αφού προφανώς δεν μπορούσα να οδηγήσω τόσο μικρή (γέλια).

Δηλαδή δεν διέκρινε σε σένα κάποιες δυνατότητες, τις ανακάλυψες μόνη σου!

Πάνω κάτω. Ήταν ένα όνειρο που είχα, εκείνη το είδε και εγώ την έπεισα.

Μεγάλωσες με τέσσερις αδερφές. Ήταν δύσκολο για τους γονείς σου να παρέχουν τα πάντα στην οικογένεια τους τόσο στον οικονομικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα;

Οικονομικά υπήρξαν κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά κυρίως για τον πατέρα μου, το να έχει πέντε κόρες δεν πρέπει να ήταν συναισθηματικά και το πιο εύκολο πράγμα (γέλια).

Άμα το δεις από άλλη οπτική γωνία θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ευλογία!

Ναι! Κάποιες φορές όμως ένιωθε την ανάγκη να έχει τον δικό του χώρο και έτσι πήγαινε στο γκαράζ, όπου μπορούσε να κάνει τις δουλειές του και να καταπιαστεί με αντρικές ασχολίες. Εμείς ως κορίτσια ασχολούμασταν όλο με ρούχα και με κούκλες Barbie. Είμαι σίγουρη πως ο μπαμπάς μου δεν μπορούσε να ταυτιστεί με αυτά όσο μπορούσε η μαμά μου (γέλια)!

Θα έλεγες πως σε ζήλευε κάποια από τις αδερφές σου;Kυρίως επειδή η μαμά σου σε στήριζε τόσο;

Η μαμά μου υποστήριζε όλες μου τις αδερφές σε ότι κι αν ήθελαν να κάνουν, είτε αυτό ήταν η μουσική ή οι σπουδές. Ίσως να υπήρξαν κάποιες φορές που να ζήλεψαν όταν πετύχαινα, αλλά όταν ήμασταν μικρές η μαμά μου ήταν πολύ καλή στο να τους αφιερώνει τον χρόνο που χρειάζονταν, όπως έκανε και με μένα.

Τώρα πως είναι η σχέση σου με τις αδερφές σου ;

Πάντα τα πηγαίναμε καλά. Πιστεύω πως όσο μεγαλώνουμε σαν γυναίκες βρίσκουμε πιο πολλά κοινά σημεία.

Άρχισες να βγάζεις χρήματα από πολύ μικρή. Ήταν κάτι που σε έκανε να νιώσεις περισσότερο χρήσιμη απέναντι στην οικογένεια σου ή πιο ανεξάρτητη ;

Νομίζω πως με έκανε περισσότερο ανεξάρτητη. Οι γονείς μας πάντα κατάφερναν να μας στηρίζουν, δεν χρειάστηκε ποτέ να βοηθήσουμε να πληρωθεί κάποιος λογαριασμός, οπότε κάθε φορά που έβγαζα χρήματα τα έβαζα στην τράπεζα και τα μάζευα για να πάω στο πανεπιστήμιο ή τα κρατούσα για όταν θα ενηλικιωνόμουν. Πάντα ήμουν οικονόμα, κάτι που είναι πολύ καλό για έναν ηθοποιό, γιατί υπάρχουν περίοδοι που κάποιος μπορεί να μην έχει δουλειά και πρέπει να έχει χρήματα στην άκρη για να μπορεί να τα καταφέρει. Αλλιώς μπορεί να είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα.

Το ποσό όμως με το οποίο αμείβεστε είναι μεγάλο!

Όταν δουλεύεις ναι, μπορεί να είναι μεγάλο, όμως ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η επόμενη δουλειά που θα κλείσεις, οπότε πρέπει να είσαι προσεχτικός.

Είσαι πράγματι ξαδέρφη του θρυλικού ηθοποιού SpencerTracy ;

Ναι! Και ξαφνιάζομαι που το ξέρεις!

Αυτή σας η συγγένεια σε βοήθησε καθόλου στην καριέρα σου;

(Γελάει), όχι, δυστυχώς δεν βοήθησε, γιατί πολλοί που είναι στην ηλικία μου και η τωρινή γενιά του Ηollywood δεν ξέρουν καν ποιος είναι. Ήταν καταπληκτικός ηθοποιός.

Πραγματικά υπέροχος. Ήταν υποψήφιος για εννιά βραβεία ‘Οσκαρ από τα οποία κέρδισε τα δύο!

Ναι, ήταν ο πρώτος πριν τον Τom Hanks που κέρδισε δύο στη σειρά!

Δηλαδή δεν το διατυμπανίζεις πως είσαι ξαδέρφη του;

(Γέλια), όχι , όχι ! Ίσως στο ίντερνετ να μπορεί να το βρει κανείς αλλά δεν το περιλαμβάνω στο βιογραφικό μου και δεν το λέω σε κανέναν εκτός και αν με ρωτήσουν!

Είναι τυχαίο που στο “South of Nowhere” ,το hit σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστούσες το όνομα του χαρακτήρα που υποδυόσουν ήταν επίσης Spencer;

Όταν κάναμε τα γυρίσματα για το επεισόδιο πιλότο του “South of Nowhere” το όνομα μου ήταν Ζoey. Όταν όμως η σειρά επιλέχτηκε για να προβληθεί, πήγαμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα και την πρώτη μέρα μου είπαν ότι άλλαξαν το όνομα μου σε Spencer, το οποίο βρήκα πολύ παράξενο γιατί ο δημιουργός της σειράς Thomas Lynch δεν ήξερε για τη συγγένεια που έχουμε. Απλά του φάνηκε καλό όνομα γιατί μπορεί να είναι ταυτόχρονα όνομα κοριτσιού αλλά και αγοριού και ήθελε να κάνει τον χαρακτήρα της διφορούμενο. Κάτι που τελικά πέτυχε αλλά ήταν και λίγο ειρωνικό για μένα παράλληλα (γέλια).

Είχες πει πως όταν ήσουν μικρότερη δεν σου επέτρεπαν οι γονείς σου να βλέπεις πολλή τηλεόραση. Πιστεύεις πως αυτή η στέρηση είχε θετική επίδραση πάνω σου και σε έκανε πιο αποφασισμένη ώστε να προσπαθήσεις να μπεις στον κόσμο της τηλεόρασης και η ίδια; Όλοι ιντριγκάρονται από το απαγορευμένο πού και πού!

Έτσι νομίζω. Χαίρομαι που δεν έβλεπα πολλή τηλεόραση όταν ήμουν μικρή, εξάλλου υπήρχαν μόνο λίγες εκπομπές που μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε, οι οποίες ασκούσαν θετική επιρροή πάνω μας και ήταν επιμορφωτικές. Πιστεύω όμως πως σήμερα η τηλεόραση μπορεί να είναι κάποιες φορές επιβλαβής για τα παιδιά γιατί κάνει τα μικρά κορίτσια να νιώθουν ανασφάλεια και προβάλλει άσχημα μηνύματα. Εμένα μου έκανε καλό γιατί με βοήθησε να σχηματίσω την προσωπικότητα μου. Πλέον, ως ενήλικη λατρεύω να βλέπω τηλεόραση για λόγους έρευνας και επειδή είμαι ηθοποιός πιστεύω πως είναι σημαντικό να παρακολουθώ τα δρώμενα. Αλλά τα παιδιά είναι προτιμότερο να δέχονται άλλες επιρροές, όπως αυτές των φίλων και των γονιών τους ,οι οποίες μπορούν να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους, γιατί η τηλεόραση δεν είναι ο καλύτερος τρόπος.

Είναι αναμενόμενο να δημιουργούνται ανασφάλειες στους θεατές , όταν ανοίγουν την τηλεόραση και βλέπουν αψεγάδιαστους ανθρώπους σε αυτήν.

Ναι! Καμιά φορά όταν πάω σινεμά και τους κοιτάω μένω έκπληκτη και λέω: Θεέ μου κοίταξε τους!

Ακόμα και εσύ ; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω !

(Γελάει), ναι, όλοι νιώθουν έτσι.

Στα 15 σου και ενώ πήγαινες ακόμη γυμνάσιο, κέρδισες τον πρώτο σου τηλεοπτικό ρόλο στη σειρά “Young Americans“ , όπου συμπρωταγωνιστούσες με την Kate Bosworth, τον IanSomerhalder και την Katherine Moennig . Είχες προβλέψει τότε πως όλοι οι συμπρωταγωνιστές σου θα εξελίσσονταν σε αστέρες του Hollywood ; Δεδομένου ότι ο Ian είναι πανέμορφος και η Katherine έχει ξαδέρφη την GwynethPaltrow, πρέπει να ήταν πασιφανές ότι θα πετύχoυν!

Ναι! Δούλεψα περισσότερο με την Κate και ήξερα πως θα πήγαινε πολύ μπροστά. Aκόμα και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του “Young Americans” εκείνη δούλευε με τον Denzel Washington σε μία ταινία. Ήταν τόσο όμορφη και γλυκιά, όπως και οι υπόλοιποι ήταν τόσο ελκυστικοί και διαφορετικοί. Όσο για την Κatherine Moennig, είχε κάτι μοναδικό και αλλιώτικο πάνω της. Τη συναντάω πολύ συχνά σε φεστιβάλ και στα συνέδρια που γίνονται για το “The L Word” και πάντα γελάμε όταν θυμόμαστε την εποχή που παίζαμε στο “Young Americans”, 12 χρόνια πριν.

Ο Ιan είναι πραγματικά τόσο γοητευτικός ;

Ω ναι! Τον είχα ερωτευτεί , τον έβρισκα πολύ χαριτωμένο (γέλια)!

Δυστυχώς όμως του έπεφτες λίγο μικρή.

(Γελάει), ναι! Και η Κate όμως ήταν μόλις 16, το υπόλοιπο καστ ήταν σίγουρα μεγαλύτερο από εμάς τις δύο.

Μετά το “Υoung Americans” και αφού έγινες περισσότερο αναγνωρίσιμη, παρατήρησες κάποια αλλαγή στον τρόπο που σου φέρονταν οι καθηγητές και οι συμμαθητές σου ;

Δεν μπορώ να πω ότι με βοήθησε ιδιαίτερα την περίοδο εκείνη, γιατί πήγαινα ακόμα γυμνάσιο στην Washington, D.C όπου και έμενα. Και επειδή ακριβώς έμενα εκεί, κατέληξα να ασχολούμαι περισσότερο με το θέατρο. Προτεραιότητα μου ήταν να τελειώσω το Γυμνάσιο και το Λύκειο και να πάω σε κάποιο Πανεπιστήμιο.

Δηλαδή δεν υπήρχαν περιστατικά περίεργων ατόμων, που ξαφνικά άρχισαν να σε προσεγγίζουν και προσπάθησαν να γίνουν φίλοι σου με σκοπό να γίνουν πιο προσφιλείς και οι ίδιοι ;

Στο σχολείο μου έρχονταν ενθουσιασμένα τα παιδιά και μου έλεγαν πως βλέπουν την σειρά και τις διαφημίσεις στις οποίες έπαιζα. Κάποια άτομα προσπάθησαν να κάνουν αυτό που λες αλλά αυτό συνέβαινε μόνο στο σχολικό χώρο ,δεν είχα δηλαδή κανέναν στον δρόμο να με ακολουθεί (γέλια)!

Ως έφηβη θα έλεγες πως ήσουν δημοφιλής ; Διαβάζοντας τις συνεντεύξεις σου σχημάτισα την εντύπωση πως τα αγόρια σε τυραννούσαν λιγάκι! Είχες μεγάλη εμπειρία στον τομέα των σχέσεων ;

Είχα πολλές σχέσεις και κάποια από τα αγόρια με τα οποία έβγαινα δεν ήταν και τα καλύτερα (γέλια). Γενικά είχα πολλούς φίλους από το θεατρικό τμήμα και είχα εμμονή με τα θεατρικά έργα, στα οποία παίζαμε και τραγουδούσαμε. Σε αυτήν την ομάδα θα έλεγα πως ήμουν αρκετά δημοφιλής. Κατά τ’ άλλα, πήγαινα σε ένα τεράστιο λύκειο, το οποίο είχε πάνω από 4000 μαθητές (γελάει), οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν ήμουν από τα πιο δημοφιλή παιδιά του σχολείου, απλά είχα τους φίλους μου από το θέατρο, οι οποίοι μου αρκούσαν.

Σε γενικές γραμμές τι ψάχνεις σε έναν άντρα ; Ομορφιά, ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, καλή καρδιά ή τον συνδυασμό όλων αυτών των γνωρισμάτων ;

Για μένα το χιούμορ είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας. Μ’ αρέσει πολύ να γελώ και πάντα ελκύομαι από αστείους ανθρώπους, είτε πρόκειται για σχέση είτε για φιλία. Καλόκαρδοι, αστείοι άνθρωποι που βγάζουν μία γλυκύτητα, αυτοί με κερδίζουν. Και η ομορφιά είναι πάντα ένα πλεονέκτημα (γέλια)!

Νομίζω πως τρέφεις μία αδυναμία στους ξανθούς γαλανομάτες !

(Γελάει), θαυμάσια προσόντα, τα οποία όμως είναι απλά ένα παραπάνω συν στον χαρακτήρα του κάθε ατόμου.

Πρέπει πάντως να παραδεχτείς ότι είσαι αρκετά τυχερή, γιατί γνώρισες τον σύζυγο σου, τον Justin Mentzer όταν ήσουν μόλις 19 χρονών!

Ναι! Όταν μετακόμισα στο Los Angeles, ήμασταν φίλοι για δύο χρόνια πριν αρχίσουμε να βγαίνουμε ραντεβού !

Άρα δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά ;

Θα έλεγα πως ήταν (γελάει), αλλά εγώ είχα αγόρι και εκείνος είχε κορίτσι και ήμασταν και οι δύο πιστοί στις σχέσεις μας.

Πού γνωριστήκατε ;

H oiκογένεια του Spencer Tracy ζει στα προάστια του Los Angeles και ο Justin με την οικογένεια του είναι φίλοι τους. Έτσι το 2003 την Ημέρα των Ευχαριστιών, ήμασταν καλεσμένοι εκεί για δείπνο και έτσι γνωριστήκαμε πρώτη φορά σαν φίλοι.

Είστε δηλαδή αρκετά χρόνια μαζί!

Ναι! Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε πριν έξι χρόνια, όταν ήμουν 21, άρα είμαστε μαζί πάνω από έξι χρόνια!

Είναι προφανώς ο έρωτας της ζωής σου!

Ναι! (Φωνάζει ενθουσιασμένη). Είναι υπέροχος, ήταν πεζοναύτης και τώρα θα γίνει νοσοκόμος. Είναι πολύ καλό παιδί.

Σoυ κάνει ζήλιες για τις ερωτικές σκηνές στις οποίες παίζεις ;

(Γελάει), ναι! Ήταν πιο εύκολο για εκείνον όσο έπαιζα στο “South of Nowhere” και φιλιόμουν με γυναίκες γιατί δεν ένιωθε να απειλείται, αλλά με τους άντρες είναι λίγο πιο δύσκολο γιατί νιώθει πως υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός, αφού είναι και ο ίδιος άντρας ! Όταν με γνώρισε ήμουν ήδη ηθοποιός, οπότε τον προειδοποίησα και του είπα πως πρέπει να ξέρει που πάει να μπλέξει. Πάντως βλέπει όσα κάνω και του αρέσουν!

Σκέφεσαι να μεγαλώσετε την οικογένεια σας ;

(Ξαφνιασμένη), ποιος εγώ ; Ίσως σε καμιά εφτά χρόνια! Θέλω να χαρώ τη ζωή μου και να κοιτάξω την καριέρα μου προς το παρόν.

Στα 19 σου πήγες μόνη σου να μείνεις στο Hollywood και να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Φοβήθηκες καθόλου;

Λιγάκι, ήμουν όμως σίγουρη ότι κάτι θα γινόταν και έξι μήνες αφού μετακόμισα εκεί πήρα τον ρόλο στο “South of Nowhere”, ήμουν αρκετά τυχερή.

Όμορφη, πετυχημένη, έξυπνη. Όλα αυτά τα προσόντα σε κάνουν στόχο της γυναικείας ανταγωνιστικότητας  ; Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο πιο έντονα μπορεί να τη βιώνει κάποια νεαρή ηθοποιός στο Hollywood, τη στιγμή που είναι ήδη μία αρκετά δύσκολη κατάσταση ακόμη και για μία κοπέλα που ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στον προσωπικό τομέα οι φίλες μου είναι πολύ υποστηρικτικές. Το Ηοllywood όμως είναι πράγματι σκληρό. Τα κορίτσια που συναντώ στις οντισιόν και συναγωνιζόμαστε για τον ίδιο ρόλο κάποιες φορές μπορεί να μην με συμπαθήσουν, αλλά πρόκειται απλά για έναν ανταγωνιστικό χώρο, αφού με τις περισσότερες κοπέλες δεν γνωριζόμαστε. Αυτό που πρέπει να μάθει κάποιος είναι να μην παίρνει τα πράγματα τόσο προσωπικά.

Δεν είσαι τόσο ευαίσθητη ή έμαθες να μην το αφήνεις να σε επηρεάζει ;

Eίμαι πολύ ευαίσθητη απλά τους αγνοώ. Αν κάποιος έχει πρόβλημα μαζί μου, πιστεύω πως είναι δικό του πρόβλημα και δεν μου αρέσει να το κάνω και δικό μου!

Υπήρξαν ποτέ ανακριβή η αρνητικά δημοσιεύματα για το πρόσωπο σου ;

Όχι ποτέ, όσα άρθρα έχουν γραφεί για μένα ήταν θετικά π.χ στο Us Weekly, στο AfterEllen.com στο GLAAD Μedia Αwards ή ήταν αφιερώματα και συνεντεύξεις σε διάφορα sites. Iδίως όταν το ”South of Nowhere” ήταν υποψήφιο στα Teen Choice Awards προωθούσαν και διαφήμιζαν τη σειρά και εμάς παντού, κάτι που ήταν υπέροχο.

Πώς να δεχτείς αρνητική δημοσιότητα όταν φαίνεσαι τόσο καλό κορίτσι ; Eίσαι άραγε και στην πραγματικότητα ;

(Γέλια), το ελπίζω! Προσπαθώ να είμαι θετική και ευγενική με τους ανθρώπους. Αν κάποιος είναι κακός απέναντι μου δεν τον αφήνω να με ρίξει ψυχολογικά! Γενικά αποφεύγω τους αρνητικούς ανθρώπους.

Και αν κάποιος σε εκνευρίσει πολύ καλύτερα να προσέχει, γιατί ασχολείσαι και με πολεμικές τέχνες! Τι κάνεις ακριβώς ;

(Γέλια), προσπαθώ να μην δίνω τόση σημασία! Κάνω Κραβ Μαγκά, είναι μία ισραηλινή πολεμική τέχνη, την οποία χρησιμοποιεί ο στρατός και το μεγαλύτερο μέρος της επικεντρώνεται στην αυτοάμυνα, οπότε αν κάποιος πάει να μου επιτεθεί στον δρόμο, ξέρω πώς να προστατευτώ.  Πηγαίνω συχνά εκδρομές στην ύπαιθρο. Κάνω κάμπιγκ και πεζοπορία. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να βρίσκεται μέσα στα δάση. Υπάρχουν παντού επικίνδυνοι άνθρωποι. Ακόμα και μέσα στην πόλη υπάρχουν πολλοί που κάνουν ναρκωτικά ή που γυρεύουν μπελάδες. Είναι καλό για κάθε γυναίκα ακόμα και για κάθε άντρα να ξέρει κάποια μορφή πολεμικής τέχνης ή κάποιον τρόπο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Mετά από διάφορες εμφανίσεις σε κάποιες σειρές, ήρθε η μεγάλη σου επιτυχία στην πρωτοποριακή σειρά “South ofNowhere” , η οποία σε έκανε παγκοσμίως γνωστή. Η σειρά κράτησε τρία χρόνια και έκανε τους θαυμαστές να λατρέψουν τον χαρακτήρα της Spencer Carlin που υποδυόσουν. Mία έφηβη συνειδητοποιεί πως είναι γκέι, καταλήγει να συνάπτει σχέση με την καινούρια της κολλητή την Αshley (Mandy Musgrave ) και μέσα από το ταξίδι της βλέπουμε το δράμα που ακολουθεί την προσπάθεια της να αποδεχτούν η οικογένεια και ο περίγυρος της τον νέο της σεξουαλικό προσανατολισμό. Πριν από το “South ofNowhere” σου είχε περάσει από το μυαλό να παίξεις έναν γκέι ρόλο ;

Όχι, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Ήξερα πως όντας ηθοποιός όλα είναι πιθανά αλλά δεν περίμενα πως θα υπήρχε τέτοιος ρόλος διαθέσιμος για την ηλικία μου. Όταν πέρασα από την οντισιόν για τον συγκεκριμένο ρόλο, μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Σκέφτηκα: Oυάου, κάνουν στ’ αλήθεια μία σειρά γι’ αυτά τα δύο κορίτσια που πάνε ακόμα λύκειο και με ξάφνιασε γιατί δεν είχα ξαναδεί κάτι ανάλογο ποτέ. Δεν είχε ξαναγίνει σειρά όπου οι δύο νεαρές πρωταγωνίστριες να είναι μαζί και η ιστορία να περιστρέφεται γύρω από μία κοπέλα που προσπαθεί να εκδηλώσει τις προτιμήσεις της. Συνήθως υπάρχει απλά κάποιος δευτερεύων τέτοιος ρόλος ή μία δευτερεύουσα ιστορία.

Προέρχεσαι από μία αυστηρά συντηρητική και καθολική οικογένεια. Δυσκολεύτηκες να τους ανακοινώσεις και ιδίως στον πατέρα σου, τι ρόλο επρόκειτο να παίξεις ; Aκόμα και αν πρόκειται για ηθοποιία, είναι γνωστό πως ο καθολικισμός και η ομοφυλοφιλία δεν συνυπάρχουν αρμονικά. Σοκαρίστηκε ;

O πατέρας μου είδε μόνο ένα επεισόδιο και έπαθε σοκ! Μετά απλά επέλεξε να μην βλέπει τη σειρά. Δεν μπορούσε να το αντέξει. Kαι μόνο που είμαι κόρη του, του φτάνει. Το παίρνει πολύ προσωπικά το θέμα!

Και να πεις πως κάνετε κάτι πρόστυχο ή προκλητικό. Δεν υπάρχει καν κάποιο φιλί σε όλη την πρώτη σεζόν, οπότε νομίζω μπορεί τουλάχιστο να δει αυτή.

(Γέλια),το ξέρω, μακάρι να την έβλεπε. Έχει δει όσα άλλα έχω κάνει.

Μα έχεις πολύ πιο στενές και ερωτικές σκηνές στη σειρά “Girltrash” όπως φαντάζομαι και στην επερχόμενη ταινία , το μιούζικαλ “GirltrashAll Night Long’’ ,στην οποία συμπρωταγωνιστείς πάλι με τη Mandy Musgrave.

(Γελάει), δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δει ποτέ το “Girltrash”, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Στην υπόλοιπη οικογένεια μου πάντως αρέσουν πολύ όσα κάνω, παρόλο που είναι και εκείνοι καθολικοί και συντηρητικοί.

Πρέπει να σου άρεσαν πολύ τα φιλιά με τη Μandy γιατί κυκλοφόρησες μέχρι και τραγούδι για αυτή σου την εμπειρία, το “Kissing Mandy”, ενώ η Μandy έχει πει ότι φιλάς πιο ωραία και από τον άντρα της,τον Μatt Cohen, συμπρωταγωνιστή σας στο South of Nowhere.

(Γέλια),νιώθω κολακευμένη από αυτή της τη δήλωση και μπορεί ο Matt Cohen να είναι σέξι αλλά πρέπει να πω και εγώ με τη σειρά μου ότι η Mandy φιλάει πολύ καλύτερα. Όσο για το τραγούδι έχει πολύ πλάκα. Η Mandy το λάτρεψε.

Ο κόσμος σας έχει αγαπήσει μαζί και έχει συνδυάσει τη μία με την άλλη, είστε ακόμα κολλητές ;

Είμαστε πολύ κοντά, όποτε χρειάζομαι κάτι είναι πάντα εκεί για μένα, όπως και εγώ προσπαθώ να κάνω το ίδιο για εκείνη. Όταν βρισκόμαστε πάντα ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια και περνάμε πολύ όμορφα. Έχουμε πολύ καλή χημεία και αυτό έκανε και τους ρόλους μας τόσο ξεχωριστούς. Στην πραγματικότητα είμαστε τόσο διαφορετικές, αλλά ταυτόχρονα και τόσο ίδιες.

Όπως είστε και στο South of Nowhere δηλαδή, μόνο που φαντάζομαι πως η Mandy δεν είναι τόσο ειρωνική ή επιθετική όσο ο ρόλος της Αshley Davies που υποδύεται( γέλια).

Ναι, καμία σχέση. Είναι από τα πιο ξένοιαστα και χαλαρά άτομα που ξέρω. Πολύ γλυκιά, τρυφερή, ήσυχη και πιο συγκρατημένη από τον ρόλο της. Η Ashley είναι πιο σκληρή, η Μandy είναι απλά πολύ καλή στο να παίζει τον ρόλο της.

Μένατε και στο ίδιο σπίτι για λίγο καιρό! Συγκατοικήσατε επειδή είναι αρκετά ακριβά τα ενοίκια στο L.A ;

(Γελάει), ναι και είναι δύσκολο να βρεις συγκατοίκους! Υπήρχε ένα διάστημα που μετακινούμουν και ταξίδευα πολύ, οπότε δεν ήθελα να έχω ένα μόνιμο μέρος να μένω και έτσι μείναμε μαζί για έναν μήνα. Ήταν μόλις είχαμε τελειώσει την πρώτη σεζόν του “South of Nowhere’’ οπότε είχαμε ήδη δουλέψει μαζί. Μου μαγείρευε συνέχεια και ήταν πολύ γλυκιά.

Αμφιβάλλω πως τρως πολύ !

Ω εγώ σίγουρα τρώω (γέλια)!

Τι πιστεύεις ότι συμβαίνει με τις ηθοποιούς και υποδύονται όλο και περισσότερο γκέι και αμφιφυλόφιλους ρόλους τα τελευταία χρόνια ; Η Angelina Jolie ήταν από τις πρώτες που το τόλμησαν. Mischa BartonAmanda SeyfriedCharlizeTheronKate HudsonMila KunisJulianne MooreMerylStreep και η λίστα δεν έχει τελειωμό, θα την κλείσω όμως με την Olivia Wilde την οποία γνώρισες όταν έπαιξες στη σειρά “House”.

Ίσως έχει γίνει περισσότερο κοινωνικά αποδεκτό. Οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πως υπάρχουν θεατές που θέλουν να δουν κάτι που τους είναι οικείο και τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να αλλάξουν με σκοπό να απευθύνονται σε όλους. Όσο για την Olivia Wilde είναι πραγματικά σπουδαία και τη θαυμάζω.

Εσύ πάλι εξακολουθείς να παίζεις τέτοιους ρόλους επειδή όπως είπαμε παραπάνω δεν σε αφήνει ο σύζυγος σου να φιλιέσαι με άντρες και εσύ δεν θέλεις να ανησυχεί!

(Γέλια), δεν είναι ότι δεν με αφήνει, απλά δεν του αρέσει! Παρόλα αυτά, το “Girltrash: All Night Long” προέκυψε επειδή η Angela Robinson, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός του “The L Word” ήταν φανατική θαυμάστρια του “South of Nowhere” και ζήτησε από τη Mandy και από μένα να παίξουμε στο “Girltrash”. Είχε λατρέψει τη χημεία που είχαμε και γι’αυτό ήθελε να μας βάλει στην ταινία της. Δεν περάσαμε καν από οντισιόν, μας το ζήτησε σαν φίλη και εμείς δεχτήκαμε. Είναι φανταστική σε ό,τι έχει κάνει και ήθελα να κάνω μία ταινία μιούζικαλ όλη μου τη ζωή, οπότε άδραξα την ευκαιρία!

Πώς και δεν σoυ πρότεινε να παίξεις και στο “The L Word” ;Eπειδή γυριζόταν ταυτόχρονα με το “South of Nowhere” ;

Nαι και επίσης το “The L Word” ήταν κάπως τραβηγμένο για μένα σε επίπεδο σωματικό(γέλια)!

Άσε που φαίνεσαι πολύ μικρή!

Ναι και αυτός ήταν άλλος ένας λόγος, έμοιαζα πολύ μικρή αλλά αυτό δεν με πείραξε. Μου αρέσει πολύ η σειρά αυτή, λατρεύω να τη βλέπω αλλά δεν ενδιαφερόμουν να παίξω σ’αυτήν.

Αλήθεια τι κάνεις και ενώ είσαι 27 μοιάζεις με 16 ;

(Γελάει), που να δεις και τη μαμά μου, όλη η οικογένεια μου μικροδείχνει, κάτι που βοηθάει! Προσπαθώ να γυμνάζομαι τουλάχιστο πέντε μέρες τη βδομάδα. Τρέχω, κάνω yoga, κολυμπώ, και όπως σου είπα κάνω πολεμικές τέχνες και πεζοπορία. Κάνω κάτι διαφορετικό κάθε μέρα! Είναι καλό να προσπαθούν οι κοπέλες να μην φορούν μακιγιάζ όταν δεν το χρειάζονται. Αυτό που έχω μάθει είναι να μην βάφω το πρόσωπο μου όταν δεν δουλεύω για να διατηρείται φρέσκο και καθαρό. Το μόνο που χρησιμοποιώ είναι λοσιόν για να έχω δέρμα μαλακό και ενυδατωμένο!

Διακυμάνσεις στο βάρος είχες ποτέ;

Έχουν υπάρξει περίοδοι στη ζωή μου που ανεβοκατεβαίνει, αλλά πάντα γύρω στα 4 με 5 κιλά! Εξαρτάται από το άγχος και από το αν ταξιδεύω πολύ. Στο πανεπιστήμιο έπινα λίγη μπίρα και πήρα κάποια κιλάκια (γέλια)!

Τώρα που είπες πανεπιστήμιο, σπούδασες θέατρο ενάμιση χρόνο στο πανεπιστήμιο του Pittsburgh, πιστεύεις ότι ένα πτυχίο είναι σημαντικό για την καριέρα σου ;

Μπορεί να είναι σημαντικό αν ασχοληθείς με το θέατρο. Όταν αποφάσισα ότι δεν ήθελα να συνεχίσω να ασχολούμαι με το θέατρο δεν ήταν πια απαραίτητο για μένα, είναι απλά κάτι που προστέθηκε στο βιογραφικό μου. Αλλά για κάποιους φίλους και γνωστούς μου που έχουν τελειώσει το Juilliard ή κάποια δραματική σχολή και θέλουν να βγουν στο σανίδι, πιστεύω πως οι θεατρικές σπουδές τους είναι σημαντικές και θα τους βοηθήσουν να σταθούν στη θεατρική σκηνή. Στο Ηοllywood, αυτό που μετρά περισσότερο για τη γκάμα των ρόλων που ηλικιακά μπορώ να παίξω, είναι να υπάρχει εμπειρία στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο και γι’ αυτό δεν χρειάζεται πτυχίο.

Άρα δεν θα ξαναγυρίσεις για να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου ;

Όχι, αλλά θα ήθελα κάποτε να πάρω ένα πτυχίο κοινωνιολόγου ή κοινωνικού λειτουργού.

Χαίρομαι όταν βλέπω διάσημους ανθρώπους και ιδιαίτερα τόσο νέους, που δεν επαναπαύονται στις δάφνες τους αλλά είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι και επιτελούν  φιλανθρωπικό έργο. Βοήθησες στον σεισμό που χτύπησε την Αϊτή και είσαι υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των ζώων. Μίλησε μας όμως για το SIDS, τη μη κερδοσκοπική οργάνωση στην οποία συμμετέχεις ενεργά.

Το SIDS είναι το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου βρεφών. Είναι κάτι περίπλοκο που δεν έχει γίνει ακόμα κατανοητό στον ιατρικό κόσμο. Ένα μωρό μπορεί να πεθάνει στον ύπνο του και δεν υπάρχει ακόμα επαρκής ιατρική έρευνα για να δοθεί ένα τέλος σ’αυτό. Ο αδερφός μου ο Christian πέθανε από αυτό όταν ήταν 2 μηνών. Από τότε η μαμά μου έχει αφιερώσει τη ζωή της στο SIDS και εγώ είμαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Παρέχει συμβουλές, ώστε να βοηθήσει άτομα που τους συνέβη το ίδιο να καταπολεμήσουν τη θλίψη τους, αλλά και έχει εκδώσει το βιβλίου “ SIDS & Infant Death Survival Guide” μέσα στο οποίο γράφει όσα ξέρουμε για το SIDS μέχρι σήμερα και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η απώλεια ενός μωρού.

Είσαι και εκπρόσωπος της μη κερδοσκοπικής ομοσπονδίαςFAIR Fund.

Ναι, το FAIR Fund ουσιαστικά ασχολείται με νεαρά κορίτσια, αλλά και μεγαλύτερες γυναίκες, που έχουν πέσει θύματα του εμπορίου λευκής σαρκός, κακοποίησης, ή κοινωνικής και πολιτικής παραμέλησης, και τις βοηθά να χειραφετηθούν και να ξεπεράσουν τον κοινωνικό στιγματισμό τους. Ο κόσμος δεν ξέρει πως το σωματεμπόριο είναι τώρα πιο εμφανές από ποτέ και σίγουρα δεν ξέρει πως κυριαρχεί και στην ανατολική Ευρώπη εκτός από την Αφρική και τη νοτιοανατολική Ασία.

Έχεις ταξιδέψει και στη γειτονική μας Σερβία για να γνωρίσεις κάποιες από αυτές τις καταπληκτικές γυναίκες, που κατάφεραν να ορθοποδίσουν. Αυτές οι κοπέλες έχουν καταφέρει να αφήσουν πίσω τις φρικαλεότητες που τις συνέβησαν ; Πώς βίωσες εσύ αυτή  εμπειρία ;

Πήγαμε στο Βελιγράδι και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ, παίρνοντας συνέντευξη από κάποια από τα κορίτσια, που αγοράστηκαν και πουλήθηκαν σε σωματέμπορους. Είναι από 12 μέχρι 35 χρονών και είναι από Ρωσία, Βοσνία, Ουγγαρία, Κροατία και από όλη την πρώην Γιουγκοσλαβική περιοχή. Έμαθα πολλά πράγματα που μου άνοιξαν τα μάτια. Τις αναγκάζουν να κάνουν ναρκωτικά και τις πετάν στο δρόμο για να πουλήσουν το κορμί τους. Πολλά κορίτσια πιστεύουν ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος που έχουν για να βγάλουν χρήματα και πολλές φορές είναι όντως έτσι. Πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο. Ήταν καταθλιπτικά, αλλά παράλληλα και μία επιμορφωτική και υπέροχη εμπειρία, γιατί τα κορίτσια που μας μίλησαν στην κάμερα δεν θέλουν να τις λυπούνται, έχουν επιζήσει και είναι δυνατές.

Πέρα από την ψυχολογική υποστήριξη, πώς ακριβώς τις βοηθάτε οικονομικά ;

Mέσα από δωρεές που γίνονται και μέσω του ετήσιου εράνου. Παράλληλα  έχουμε ένα πρόγραμμα μέσα από το οποίο τις μαθαίνουμε πώς να φτιάχνουν κοσμήματα, έπειτα τα πουλάμε στην Αμερική και έτσι βλέπουν ότι έχουν πλέον πολλές επιλογές στη ζωή τους και ότι μπορούν να γίνουν μέχρι και επιχειρηματίες.

Τι σε παρακίνησε να εμπλακείς ;

O ρόλος μου ως Spencer, γιατί και εκείνη πάλεψε ενάντια στο κοινωνικό κατεστημένο. Είμαι ευγνώμων στην Andrea Powell, την ιδρύτρια του FAIR Fund, που αναγνώρισε τη δύσκολη πορεία της Spencer και μου ζήτησε να γίνω εκπρόσωπος τους.

Η οικογένεια σου και ιδίως ο πατέρας σου πρέπει να αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς τώρα που παντρεύτηκες. Αμφισβήτησαν ποτέ τη σεξουαλικότητα σου λόγω των ρόλων που παίζεις ;

(Γελάει), δεν νομίζω πως την αμφισβήτησαν ποτέ, αγαπούν τον άντρα μου! Παρόλα αυτά στο γυμνάσιο ήμουν ερωτευμένη με μία κοπέλα, αλλά ήμασταν απλά φίλες (γέλια)!

To “South of Nowhere” δεν είναι μόνο μία ψυχαγωγική σειρά, αλλά μία σειρά που αντανακλά τα καθημερινά προβλήματα που τα νεαρά άτομα αντιμετωπίζουν και τις δυσκολίες που συναντούν είτε επειδή προέρχονται από άλλη φυλή, από άλλη πόλη είτε επειδή έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Κατά πόσο θα έλεγες ότι απεικονίζει με πιστότητα την πραγματικότητα ;

Οι δύο πρώτες σεζόν είναι αντιπροσωπευτικές της πραγματικότητας, είμαστε πολύ ακριβείς αν μπορώ να κρίνω από όσα πέρασα και εγώ στο γυμνάσιο και στο λύκειο. Οι έφηβοι πιέζονται πολύ, γιατί τα παιδιά μπορούν να γίνουν πολύ κακά το ένα με το άλλο και να μην δέχονται κάποιον για αυτό που πραγματικά είναι. Η τρίτη σεζόν είναι περισσότερο χολιγουντιανή, γιατί είχαμε νέους παραγωγούς που άλλαξαν ορισμένα πράγματα.

Πέρασες δύσκολα χρόνια ως μαθήτρια ; Υπήρχαν άτομα που σε κορόιδευαν ;

Ξέρεις πώς είναι στο γυμνάσιο και στο λύκειο, τα σχόλια που κάνουν για όλα δεν έχουν τελειωμό: Ω δεν μαρέσουν τα ρούχα σου ή τα μαλλιά σου, ή είσαι πολύ χοντρή και πόσα ακόμα. Τα παιδιά είναι σκληρά μεταξύ τους. Δεν πιστεύω πως η εμπειρία μου διαφέρει από οποιουδήποτε άλλου. Δεν ήταν κακοί ειδικά απέναντι μου αλλά δεχόμουν και εγώ τις ίδιες πιέσεις με τους άλλους.

Όλο αυτό σε έκανε πιο δυνατή;

Είναι δύσκολο να είσαι ηθοποιός, συχνά σε απορρίπτουν και μπορεί να μην αρέσεις σε πολλούς, κάτι που μπορεί να σε κάνει να έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση. Το ίδιο συμβαίνει και κατά τα μαθητικά χρόνια, μεγαλώνεις, γίνεσαι ανασφαλής και αλλάζουν οι ορμόνες σου. Εμένα όμως με έκανε δυνατότερη και με έκανε να μπορέσω να γίνω ηθοποιός, γιατί είναι κάτι που δεν θα τελειώσει ποτέ για μένα, θα πρέπει πάντα να ανέχομαι το ότι δεν θα αρέσω σε κάποιους τόσο η ίδια όσο και οι επιλογές που κάνω.

Ένιωθες όμορφη μικρή ;

Ένιωθα ότι ταιριάζω με τους γύρω μου. Είχα πολλά αγόρια και αυτό με έκανε να έχω αυτοπεποίθηση (γέλια). Πίστευα ότι ήμουν ωραία επειδή τα αγόρια ενδιαφέρονταν για μένα και αυτό ενίσχυε την εμπιστοσύνη που είχα στον εαυτό μου.

Βοήθησε το “South of Nowhere” ανθρώπους να εκδηλώσουν τον πραγματικό τους εαυτό ;

Παίρνω πάρα πολλά γράμματα στα οποία μου λεν ότι η σειρά τους βοήθησε να αποκαλύψουν την ομοφυλοφιλία τους, γιατί πιο πριν φοβόντουσαν να το πουν παραέξω ή να κάνουν κάτι γι’αυτό.

Τους απαντάς δίνοντάς τους συμβουλές για το πώς να φερθούν σε κάθε περίπτωση ;

Είναι δύσκολο όταν μου ζητούν συμβουλές για το πώς να φερθούν, γιατί δεν έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο η ίδια, ώστε να ξέρω πως νιώθουν, γι’αυτό και διστάζω να δώσω προσωπικές συμβουλές. Πιστεύω πως η σημαντικότερη συμβολή μου είναι όσα έκανα μέσω της σειράς ελπίζοντας πως οι άνθρωποι θα δουν την Spencer σαν θετικό πρότυπο. Υπάρχουν άτομα που μου γράφουν πολύ σοβαρά πράγματα, όπως το πόσο δυσκολεύονται να πουν ότι είναι γκέι, ή άλλοι που είναι διανοητικά ασταθείς και έχουν σκεφτεί να αυτοκτονήσουν. Και εγώ δεν είμαι ψυχαναλύτρια ή κάποια που μπορεί να τους συμβουλέψει για το τι να κάνουν εκείνη τη στιγμή. Αισθάνομαι άσχημα, αλλά εύχομαι να μην μου ζητούσαν αυτές τις συμβουλές, γιατί δεν ξέρω πώς να απαντήσω.

Ποιο ήταν το πιο σπαραξικάρδιο περιστατικό που αφορούσε θαυμαστή σου ;

Πρόσφατα και με όλα όσα συμβαίνουν με το φαινόμενο “bullying” και την εκστρατεία που γίνεται για να καταπολεμηθεί, είχα γνωρίσει κάποια στο Twitter μέσω του “The Trevor Project”. Πρόκειται για μία μη κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία έχει ως στόχο την πρόληψη των αυτοκτονιών. Εκεί μπορούν να τηλεφωνούν και να απευθύνονται τα παιδιά που είναι γκέι ή που θέλουν να αποκαλύψουν πως είναι ομοφυλόφιλα ή εκείνα που νιώθουν ότι έρχεται το τέλος του κόσμου για αυτά. Η κοπέλα αυτή απευθύνθηκε σε μένα για μία άλλη κοπέλα, που σκεφτόταν να αυτοκτονήσει και που τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο κάποια στιγμή. Τώρα είναι καλά, αλλά τότε ρωτούσε εμένα τι να κάνει και εγώ δεν ήξερα τι να της πω, γιατί δεν ήξερα καθόλου το κορίτσι για το οποίο μου μιλούσε.Το πιο θλιβερό ήταν ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

Καμιά φορά το μόνο που χρειάζεται είναι να απαντήσεις και να τους μιλήσεις. Το να τους συμβουλεύει και να τους δίνει κουράγιο η αγαπημένη τους ηθοποιός μπορεί να αποβεί σωτήριο για αυτά τα παιδιά που σε έχουν σαν πρότυπο.

Ναι, απάντησα και έγραψα και στην κοπέλα που είχε το πρόβλημα και της είπα πόσο λυπάμαι και ότι ελπίζω να το ξεπεράσει και να προσπαθήσει να αγνοήσει αυτούς τους νταήδες, γιατί υπάρχουν σε πολλούς τομείς της ζωής και όσο δύσκολο κι αν είναι μερικές φορές είναι καλύτερο να μην τους δίνει σημασία γιατί αν τους αφήσει να την επηρεάσουν, θα την εκφοβίζουν περισσότερο μετά. Δεν είναι εύκολο να πεις σε κάποιον πώς πρέπει να αντιδράσει, γιατί ο καθένας είναι διαφορετικός.

Η καταγωγή σου είναι από την Ουγγαρία. Πιστεύεις ότι οι άνθρωποι είναι λιγότερο ομοφοβικοί στην Ευρώπη απ’ότι στην Αμερική ;

Σε ορισμένες πολιτείες της Αμερικής υπάρχουν έντονα αρνητικά συναισθήματα εναντίον των γκέι. Αντιθέτως σε όσα μέρη έχω ταξιδέψει στην Ευρώπη κατακρίνουν λιγότερο τους ανθρώπους που είναι ομοφυλόφιλοι. Έχω πάει Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία, Άμστερνταμ και ο κόσμος εκεί είναι πολύ θερμός και φιλόξενος. Τους υποστηρίζει και τους ενθαρρύνει!

Ιδίως στο  Άμστερνταμ!

(Γέλια), ακριβώς! Μία γκέι σκηνοθέτης από το Άμστερνταμ, που δούλευε ως βοηθός σκηνοθέτη στο “Girltrash” έκανε το “You’ re Cordially Uninvited”, μία ταινία στην οποία παίζω. Είχε πλάκα να είμαι μαζί της στο Άμστερνταμ και στην Αμερική και να βλέπω τις διαφορές που υπάρχουν στην ομοφυλοφιλική κοινότητα της κάθε περιοχής και το πώς ο κόσμος αντιδρά σ’αυτό.

Θα ήθελα να ακούσω και το πιο τρελό περιστατικό που σου συνέβη με κάποιον θαυμαστή σου!

Ήμουν σε ένα λύκειο πριν πέντε χρόνια και μάλλον κακώς πήγα(γελάει), γιατί μια κοπέλα με ακολούθησε στο μπάνιο και ήταν πολύ περίεργο. Μόλις βγήκα μιλούσα με τον άντρα μου και εκείνη μου τράβηξε τα μαλλιά και μου ξερίζωσε μία τούφα (γέλια)!

Αφού δεν σου έκανε βουντού μέχρι τώρα δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι!

(Γέλια),πάλι καλά! Ένιωσα όμως τόσο άβολα! Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα :γιατί το έκανε αυτό ο άντρας μου; Kαι μετά τη βλέπω να τρέχει με την τούφα μου στα χέρια της. Το ‘βαλα και εγώ στα πόδια, αισθάνθηκα τόση ντροπή και πονούσα κιόλας (γέλια)!

Πώς είναι να σε αναγνωρίζουν όπου πας ;

Δεν με αναγνωρίζουν όπου πάω, αλλά όταν συμβαίνει το παίρνω ως κομπλιμέντο. Είναι ωραία όταν μου λένε πως τους αρέσει η δουλειά μου και να συνεχίσω αυτό που κάνω. Με εμψυχώνουν τα σχόλια τους!

Ποιος/α ηθοποιός θα ήταν η ιδανική συνεργασία για σένα ;

Δύσκολη ερώτηση… Κάτσε να σκεφτώ λίγο! Χμ, είμαι μεγάλη θαυμάστρια της Kate Winslet και της Cate Blanchett, γιατί είναι ηθοποιοί που μπορούν και παίζουν πολλούς διαφορετικούς ρόλους.

Οποιασδήποτε δηλαδή το όνομα είναι KateKate Hudson;

(Γέλια) ναι όλες οι Kate είναι θαυμάσιες, όπως και η Kate French που παίξαμε μαζί στο “Girltrash: All Night Long’’, την αγαπώ. Όποια Κate γνωρίζω απλά την αγαπώ (γέλια).

Και από σκηνοθέτες ;

Θα ήθελα πολύ να δουλέψω με τον James Cameron, Clint Eastwood ή τον Martin Scorsese. Είναι καταπληκτικοί και κάνουν απίστευτες ταινίες.

Ποια είναι τα βασικά βήματα που πρέπει να κάνει κάποιος, που θέλει να έρθει στο Hollywood και να ξεκινήσει από το μηδέν ;

Πριν έρθει κάποιος εδώ είναι καλό να έχει εμπειρία και να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει γιατί η ηθοποιία στο Hollywood δεν διαφέρει από το να είσαι ηθοποιός οπουδήποτε αλλού, πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις. Το πιο σημαντικό είναι να ανακαλύψεις αν το αγαπάς, προτού έρθεις, γιατί μόλις φτάσεις εδώ δεν θα είναι εύκολη η διαδρομή. Μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος και να δεχτείς μεγάλη πίεση. Επίσης είναι σημαντικό επαγγελματικά να υπάρχει από πίσω σου κάποιος μάνατζερ ή ατζέντης . Εγώ είχα έναν μάνατζερ στην Washington, D.C, o oποίος με βοήθησε να βρω έναν ατζέντη στο Hollywood με το που μετακόμισα εδώ, κάτι που συνέβαλε θετικά στην ενίσχυση της καριέρας μου. Μέχρι όμως να καταφέρει κάποιος να πάρει κάποιον ρόλο σαν ηθοποιός, πρέπει να πιάσει παράλληλα και μία άλλη δουλειά για να βγάζει χρήματα και να μπορεί να επιβιώνει, όπως να γίνει σερβιτόρος ή να κάνει κάποια βραδινή εργασία.

Εσύ χρειάστηκε ποτέ να κάνεις ταυτόχρονα κάποια άλλη δουλειά  ;

Στο Ηοllywood δούλεψα υποδοχή σε ένα ρεστοράν, γιατί από τη στιγμή που γυρίσαμε το επεισόδιο πιλότο του “South of Nowhere” περιμέναμε έναν χρόνο μέχρι να πάρουμε το πράσινο φως από το κανάλι για να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν. Οπότε ενδιάμεσα δούλεψα εκεί για οχτώ μήνες. Από τότε δεν χρειάστηκε να κάνω άλλες δουλειές, όταν όμως ήμουν μικρότερη είχα δουλέψει σαν ναυαγοσώστρια, σαν σερβιτόρα και σε κομμωτήριο! Τα έχω κάνει όλα και πιστεύω πως είναι καλό για έναν ηθοποιό να καταλαβαίνει και να εκτιμά τα άλλα επαγγέλματα.

Να φανταστώ ότι σίγουρα πρέπει να είσαι συνεπής ;

Nαι!

Και πες ότι κάτι τυχαίνει μία φορά και αργείς, βρίσκουν αμέσως αντικαταστάτη ;

(Γελάει), ναι! Η δεν θα σε προσλάβουν ξανά, μπορεί να τελειώσεις αυτή τη δουλειά, αλλά σίγουρα θα το θυμούνται! Πρέπει να είσαι πολύ επαγγελματίας. Προσωπικά πάντα προσπαθώ να είμαι εκεί 15 λεπτά νωρίτερα.

Πόσες ώρες τη μέρα κρατάει το γύρισμα ;

Γύρω στις 12 ώρες!

Τι ακριβώς συμβαίνει στο Hollywood ; Είναι όλα τόσο ρόδινα ; Κρίνοντας πάντως από προσωπικές μου εμπειρίες στη μικρή μου πόλη, βλέπω πως τις περισσότερες φορές κάποιος που είναι υψηλόβαθμο στέλεχος μιας επιχείρησης θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη θέση του εις βάρος της ανάγκης, της θέλησης και των ονείρων που έχουν πολλοί για να μπουν στη σόουμπιζνες. Θα τους προσφέρουν έναν ρόλο σε μία ταινία ή ένα cd με αντάλλαγμα να κοιμηθούν μαζί τους. Έχεις ακούσει ποτέ τέτοια περιστατικά ;

Ω ναι! Συμβαίνει συνέχεια!

Με εκπλήσσει η ειλικρίνεια σου, νόμιζα ότι θα μου έλεγες πως είναι όλα αξιοκρατικά, όπως κάνουν σχεδόν όλοι!

(Γελάει),  όχι! Δόξα τω Θεώ δεν μου συνέβη ποτέ, όμως ξέρω πως αυτό βοήθησε κάποιους για ορισμένα είδη σχέσεων , όπως ξέρω και άλλους που δεν τους βοήθησε, γιατί ακόμα και αν κοιμηθούν μαζί τους μπορούν να αθετήσουν την υπόσχεση τους. Το πιο σημαντικό είναι να μην χρειαστεί να το κάνεις ποτέ αυτό ή να μην συμφωνήσεις να το κάνεις, γιατί ακόμα και αν πιάσει μια φορά και καταφέρεις να πάρεις μια δουλειά μ’αυτόν τον τρόπο, θα αποκτήσεις άσχημη φήμη και αν αρχίσουν να σε βλέπουν οι παραγωγοί και οι άνθρωποι του χώρου μ’αυτόν τον τρόπο, τότε πιστεύω πως έχεις καταστρέψει την καριέρα σου.

Αν κάποιος δηλαδή έχει ταλέντο, θα τα καταφέρει ό,τι και να γίνει ;

(Με σιγουριά) ,ναι, αν έχει ταλέντο αλλά κυρίως επιμονή, να μην εγκαταλείπει ποτέ. Όπως η Οctavia Spencer, προσπαθούσε να τα καταφέρει τα τελευταία 15 με 20 χρόνια και αναγνωρίστηκε τώρα που της έδωσαν το όσκαρ. Μπορούσε πολύ εύκολα να τα είχε παρατήσει, όμως δεν το έκανε και ανταμείφτηκε!

Σε ευχαριστώ για την όμορφη συνέντευξη!

Εγώ σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, είμαι ευγνώμων για αυτή τη συνέντευξη, σου εύχομαι τα καλύτερα!

Συνέντευξη : Maro Wilde


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις